FB_IMG_1576092917178

"Van een uit de hand gelopen hobby"

Alles begon toen ik nog een kind was van een jaar of 10 en ik mijn eerste klein telescopische handstokje kreeg van mijn ouders. Ik herinner mij nog goed dat ik daarmee bij ons achter in het natuurgebied de Demerbroeken ging vissen op Zonnebaarjes en de bruine Amerikaanse Dwergmeerval. Deze waren echt een plaag op deze ondiepe poeltjes en vijvers, ik ving ze dan ook met grote aantallen! Zo is de kriebel voor het vissen ontstaan bij mij en heeft het vissen altijd al een deel van men leven uitgemaakt. Of het nu vissen op karper was of wedstrijdvissen met de vaste stok, ik deed het allemaal even graag.

Op een dag ging ik bij een plaatselijke viswinkel weer wat spullen kopen en zag ik kunstaas visjes liggen. Deze vorm van vissen had ik nog nooit gedaan en wilde ik ook dolgraag onder de knie krijgen! Ik kocht mezelf een goed werphengeltje, molen en wat kunstaas. Vol goede moed trok ik naar de waterkant. Wel, viel dit even tegen!! Uren en uren heb ik geblankt, er gingen zoveel vragen door men hoofd… deed ik wat mis, zat de roofvis niet op de plaatsen waar ik zocht of was het gewoon een combinatie van beide?! Na veel zoeken, opzoeken en hulp vragen aan andere roofvissers slaagde ik er dan toch in om mijn eerst rovers op kunstaas aan de haak te slaan! Na weken zo niet maanden van blanken.

Sindsdien heb ik het roofvissen met kunstaas niet meer kunnen loslaten en heb ik mij steeds verder verdiept in technieken en aanbieding. Zodoende ik nu durf te stellen dat ik de meeste technieken goed onder de knie heb en ik zeer vlot elke rover die op onze waters rond zwemt kan verleiden tot het nemen van het kunstaas. Dit zowel vanaf de kant, bellyboat, als vanuit de boot.

men team PNG

"Naar een professionele webshop met prostaff team"

Daar ik veel uren aan de waterkant doorbreng, heb ik ook veel andere collega vissers leren kennen en heb ik met sommige een hechte vriendschapsband ontwikkeld. Samen brengen we dan ook veel uren door langs en op het water. Daar viel ons allen 1 ding op, dat er heel veel roofvissers dezelfde problemen ondervonden als toen wij pas met kunstaas begonnen te vissen! Meer en meer begon ik mezelf af te vragen of ik de startende roofvissers niet kon begeleiden in hun zoektocht naar wat, waar en hoe.. zonder dat het extra geld zou kosten, want we doen het toch allemaal als hobby!

En zo ben ik dus op het idee gekomen om een webshop te starten die niet alleen maar roofvisspullen gaat verkopen, maar ook de beginnende klanten gaat begeleiden aan de waterkant met raad en daad. Dit tijdens workshops die maandelijks zullen plaats vinden, alsook individuele begeleiding en dit alles volledig gratis! Hoogstwaarschijnlijk ga ik als oprichter van deze webshop niet alleen elke klant die start met roofvissen kunnen begeleiden. Vandaar ik mijn vrienden roofvissers waar ik al oversprak hogerop in de txt, gevraagd heb of ze prostaff wilden worden van mijn webshop en zo mee de beginnende klanten willen begeleiden.  Samen zullen wij al mijn beginnende klanten zo goed als mogelijk proberen verder te helpen met raad en daad. Ook heb ik in de webshop een pagina verwerkt waar je alles kan terug vinden over knopen, technieken en benodigde materialen hiervoor. Dit met links die doorverwijzen naar de juiste producten in de webshop, zodat zowel de startende roofvisser als de gevorderde roofvisser perfect online zijn aankopen kan doen. Moest je toch nog vragen hebben, mag je altijd met mij contact opnemen via Messenger of mail.

Schrijf je zeker in op onze nieuwsbrief als je wil op de hoogte blijven van de workshops, kortingen en de nieuwste items.

Thanks! Copy your coupon code

Luregoblin-5%

Minimum order of $25

Ontvang 5% korting
×