jika rig

Jika Rig

De Jika Rig dankt zijn naam aan een fabrikant die de dropshot-lead en offset-haakmontage op de markt bracht. De rig is eenvoudig zelf te maken: verbind een langwerpig lood of tungsten gewicht en een offset haak via een splitring. De Leaderless Drop Shot Rig of Jika Rig is klaar. 

De Jika Rig heeft enkele speciale eigenschappen. De shad kan bijna helemaal vrij bewegen tov de sinker, je kan hem tussen stenen laten vallen en hij komt er vlot tussenuit. Hij is ontworpen om Craws en Creatures recht naar onder te laten zweven. Jika Sinkers van Zappu zijn zo ontworpen dat je ze super makkelijk kan wisselen, dus je zit niet vast aan 1 bepaald gewicht. Bovendien werpt het fantastisch!

Montage stappenplan

Albright knoop

01. knoop

De fluorocarbon (+-2m) wordt door middel van een albright knoop aan de hoofdlijn bevestigd.

halve bloedknoop

02. Halve bloedknoop

Vervolgens bevestig je de fluorocarbon met de halve bloedknoop aan de wartel van de ring offset haak. 

zappu lood Eye Shot

03. Zappu lood

Bevestig het Zappu lood door middel van de fast tag aan de ring net voor de offset haak en de montage is klaar om te gebruiken.

Het zappu lood kan je gemakkelijk aan de offset haak bevestigen door middel van de fast tag sluiting. Hierdoor kan je ook eenvoudig en snel van gewicht veranderen mocht dit nodig zijn en is een splitring overbodig.

Veel succes met deze rig!

Thanks! Copy your coupon code

Luregoblin-5%

Minimum order of $25

Ontvang 5% korting
×